Deze gelproducten zijn alleen geschikt voor UV.
Onze gel nagel producten bevatten alle ingrediënten voor de mooiste gelnagels!

Onze gelproducten zijn van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.
De gelproducten  hebben een 'honing' effect, waardoor zij zichzelf gladstrijken, dus makkelijk verwerkbaar. Alle gelproducten zijn geproduceerd volgens de strenge eisen van de Europese Richtlijnen.
 
Bezig met laden...
visibility

1 Fase gel Clear, 15 ml.

1 fase gel 15 ml. Clear. Alles in 1 gel voor gelnagels. Te gebruiken voor basis, builder en topgel. Deze gel bevat een primer.

8,99

visibility
shopping_cart

1 Fase gel Clear, 30 ml.

1 fase gel 30 ml. Clear. Alles in 1 gel voor gelnagels. Te gebruiken voor basis, builder en topgel. Deze gel bevat een primer.

11,95

visibility
shopping_cart

1 Fase gel Clear, 50 ml.

1 fase gel 50 ml. Clear. Alles in 1 gel voor gelnagels. Te gebruiken voor basis, builder en topgel. Deze gel bevat een primer.

15,80

visibility
shopping_cart

1 Fase gel pink, 15 ml.

1 fase gel 15 ml. Pink. Alles in 1 gel voor gelnagels. Te gebruiken voor basis, builder en topgel. Deze gel bevat een primer.

8,99

visibility
shopping_cart

1 Fase gel Pink, 30 ml.

1 fase gel 30 ml. Pink Alles in 1 gel voor gelnagels. Te gebruiken voor basis, builder en topgel. Deze gel bevat een primer.

11,95

visibility
shopping_cart

1 Fase gel Pink, 50 ml.

1 fase gel 50 ml. Pink. Alles in 1 gel voor gelnagels. Te gebruiken voor basis, builder en topgel. Deze gel bevat een primer.

15,80

visibility
shopping_cart

Base gel Clear 5 ml

Diamondline/Metoe Nails Base gel Clear 5 ml.

4,24

visibility

Base gel Cover 5 ml

Diamondline/Metoe Nails Base gel Cover 5 ml. Ideaal voor nagelbedverlening bij nagelbijters.

4,24

visibility

Base gel Pink 15 ml

Diamondline/Metoe Nails Base gel Pink 15 ml.

12,05

visibility
shopping_cart

Base gel Pink 5 ml

Diamondline/Metoe Nails Base gel Pink 5 ml.

4,24

visibility
shopping_cart

Base gel White 15 ml

Diamondline/Metoe Nails Base gel White 15 ml.

12,05

visibility
shopping_cart

Base gel White 5 ml

Diamondline/Metoe Nails Base gel White 5 ml.

4,24

Gelnagels zijn eenvoudig en snel makkelijk te maken. De gelproducten laten zich eenvoudig aanbrengen, daarnaast hebben de gelproducten een ‘honing’ effect. Dit ‘honing’ effect betekend dat de gel zich automatisch straktrekt. De kunstnagel zal een mooi strak en egaal effect krijgen. Dit geeft een mooi eindresultaat.
De UV-gelproducten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je hoeft dus niet meteen een grote hoeveelheid gel aan te schaffen. Ook onze starterspakketten voor gelnagels bevatten potjes gel van 5 ml. Je hoeft dus geen grote uitgaven te doen om te starten met gelnagels. De starterspakketten voor gelnagels zijn ook verkrijgbaar zonder UV lamp.
Op onze site vind je een uitgebreide handleiding voor het aanbrengen van gelnagels. Het wordt dan wel heel makkelijk om zelf gelnagels te zetten.  Sweetbeauty heeft ook een speciale pagina gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over (kunst) nagels.
Voor het maken van een french manicure gebruik je een witte gel. Sweetbeauty.nl heeft verschillende soorten white gel in het assortiment.  Kies de witte  kleur die je het meest aanstaat en bij je past.
Heb je beschadigde nagels? Kies dan een cover gel. Deze cover gel zorgt ervoor dat de oneffenheden op de nagels niet meer te zien zijn. Deze cover gel is ook zeer geschikt voor nagelbijters.