Kies hier jouw acryl nagel starterspakket voor acrylnagels.

Onze starterspakketten bieden je alle mogelijkheid om direct te starten met acrylnagels zetten. De pakketten zijn helemaal compleet, je hebt verder niets nodig.
Sweetbeauty biedt verschillende pakketten aan voor elk budget. Ook voor de kleine portomonee is er een leuk en compleet starterspakket voor acrylnagels.

Al onze acrylproducten zijn vrij van MMA (methyl methacrylate) en voldoen aan alle strenge Europese eisen voor Cosmetica.

 

Omdat acrylnagels drogen aan de lucht, heb je geen UV lamp nodig bij aanschaf van een acryl nagel starterspakket. 

Alle elektronische apparatuur heeft 1 jaar garantie. (uitgezonden de UV buizen)Onze goedkope acrylproducten zijn van uitstekende kwaliteit, makkelijk verwerkbaar en geven prachtige acrylnagels. Uw nagels worden blikvangers, een sieraad voor uw handen. 
Acrylnagels zijn niet alleen mooi, maar bieden uw eigen nagels ook bescherming wanneer u deze wilt laten groeien tot een gewenste lengte. 


Acryl is verkrijgbaar in diverse kleuren: Witte acryl, clear acryl en pink acryl worden het meest gebruikt.
De french manicure wordt al tijden gezien als de meest populaire gel- en acrylnagel. Met weinig middelen heeft u een groot resultaat. De French manicure is geschikt voor elke gegelenheid. Onze acrylproducten zijn duurzaam en geven een langdurig natuurlijke uitstraling. 


Daarnaast bieden wij ook nog cover acryl aan. Deze acryl is ideaal voor het verbergen van schoonheidsfoutjes of onregelmatigheden in het nagelbed. De cover acryl is verkrijgbaar in de kleur Cover pink.

De acrylliquid is verkrijgbaar in flesjes van 100 ml en van professionele kwaliteit. 

Voor de starters zijn er speciale acryl nagel starterspakketten  verkrijgbaar. Dit acryl nagel starterspakket bevatten alles om direct te beginnen met het zetten van acrylnagels. 

Wilt u voor een feestje of een bijzondere gelegenheid extra uitpakken? Probeer dan eens onze color acryl (kleuracryl). De color acryl is verkrijgbaar in vele kleuren.
De coloracryl combineert uitstekend met de acryl liquid. 

Veel klanten hebben de voordelen van onze acrylproducten al ontdekt. U kunt onze acrylproducten eerst voordelig proberen. Daarvoor bieden wij een probeerpakket aan.
Onze acrylproducten combineren gebruiksgemak met de hoogste kwaliteitsnorm. 
In onze shop vind u ruim 1000 producten om mooie nagels te creëren. 
Tevens bieden wij u alles aan op het gebied van (creatieve) nailart. Bij het decoreren van kunstnagels zijn de mogelijkheiden eindeloos. Laat u verassen door ons ruime assortiment nailartproducten. Hiermee kunt u een compleet individuele nagel maken. Geschikt voor elke gelegenheid. 

Een starterspakket voor nagels is perfect om te starten met acrylnagels. Je hebt direct alle acrylspullen in huis om de mooiste nagels te maken. Je besteld je acryl spullen eenvoudig in onze nagelwebshop. Bovendien staan er veel verschillende handige handleidingen o onze site, zodat je zelf de acrylnagels stap voor stap kunt zetten. 
Jouw goedkope acryl nagel starterspakket vind je bij de goedkoopste nagelgroothandel online: Sweetbeauty.nl.