Hier vind je alles voor acryl nagels.

Groot assortiment acryl nagel producten bij Sweetbeauty.
Lees meer

Shop jouw acryl nagel producten bij Sweetbeauty.

 

De beste kwaliteit voor je nagels en volop keuze.

 

Acrylnagels zijn een lust voor het oog. Het vergt enige oefening, maar als je het eenmaal onder knie hebt zijn de nagels prachtig. 

Acrylnagels zijn zeer sterk en geschikt om te gebruiken bij sjablonen of nageltips. Ook een simpel dun laagje over je nagels ter versteviging is ook mogelijk. Acrylnagels zijn perfect voor nagelbijters. Met een sjabloon camoufleer je de kortere oneffen nagels en de eventuele beschadigingen. 

Nagel sjablonen zijn ook zeer geschikt om stiletto nagels te maken, zeker in combinatie met het sterke acryl poeder en acryl liquid. De sjablonen hebben al een voorgevormd patroon, zodat je precies kan zien hoe je de nagels moet vormen.

Onze acrylpoeders zijn van de beste kwaliteit en zorgen voor langdurig mooi resultaat.

Acryl liquid is verkrijgbaar voor beginners (langzaam drogend), maar ook voor de professional. De acryl liquid giet je in een dappendish.  Dit is een speciaal glaasje waarin de acryl liquid in wordt bewaard. 

Acrylpoeders worden droog bewaard in een afsluitbaar potje en op kamertemperatuur. 

Ook professionele acrylpenselen zijn verkrijgbaar. Deze zijn immers onmisbaar bij het zetten van acrylnagels. Sweetbeauty heeft een grote keuze in nagelpenselen en acrylpenselen. Acrylpenselen hebben een puntvorm in de haren. Dit is nodig om het poeder goed op te kunnen nemen en een bolletje te vormen in combinatie met de acryl liquid. Een schoon penseel is een pré bij het zetten van kunstnagels. We raden daarom om om je acrylpenseel te reinigen met een speciale acryl penseel reiniger in combinatie met een reinigingsbox voor penselen.  De reinigigings box heeft kleine klemmetjes om je nagelpenseel aan op te hangen, zodat de haren niet op de boden terecht komen. De punt in de haren blijft zo behouden.

 

Acryl nagel producten: Grote keuze en snel in huis. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »