Onze gel nagel producten bevatten alle ingrediënten voor de mooiste gelnagels!

Onze gelproducten zijn van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.
De gelproducten  hebben een 'honing' effect, waardoor zij zichzelf gladstrijken, dus makkelijk verwerkbaar.

 

Alle gel nagel producten zijn geproduceerd volgens de strenge eisen van de Europese Richtlijnen.
 


Gelnagels zijn eenvoudig en snel makkelijk te maken. De gelproducten laten zich eenvoudig aanbrengen, daarnaast hebben de gelproducten een ‘honing’ effect. Dit ‘honing’ effect betekend dat de gel zich automatisch straktrekt. De kunstnagel zal een mooi strak en egaal effect krijgen. Dit geeft een mooi eindresultaat.
De UV-gelproducten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je hoeft dus niet meteen een grote hoeveelheid gel aan te schaffen. Ook onze starterspakketten voor gelnagels bevatten potjes gel van 5 ml. Je hoeft dus geen grote uitgaven te doen om te starten met gelnagels. De starterspakketten voor gelnagels zijn ook verkrijgbaar zonder UV lamp.
Op onze site vind je een uitgebreide handleiding voor het aanbrengen van gelnagels. Het wordt dan wel heel makkelijk om zelf gelnagels te zetten.  Sweetbeauty heeft ook een speciale pagina gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over (kunst) nagels.
Voor het maken van een french manicure gebruik je een witte gel. Sweetbeauty.nl heeft verschillende soorten white gel in het assortiment.  Kies de witte  kleur die je het meest aanstaat en bij je past.
Heb je beschadigde nagels? Kies dan een cover gel. Deze cover gel zorgt ervoor dat de oneffenheden op de nagels niet meer te zien zijn. Deze cover gel is ook zeer geschikt voor nagelbijters.  

Bij Sweetbeauty shop je eenvoudig spullen voor je gelnagels online in onze webshop. Ook vind je op de site verschillende handleidingen hoe je gelnagels stap voor stap kunt zetten. 
Voor al je nagelprodukten kun je bij Sweetbeauty.nl terecht. Onze nagelwebshop is eenvoudig opgezet, waardoor je heel simpel online de goedkoopste gelnagelproducten kunt bestellen.  Ben je een starter met het zetten van gelnagels?Kies dan een gelnagelsset voor beginners. Deze startersets voor gelnagels zijn helemaal compleet, je kunt direct starten met het zetten van gelnagels. 
Ook voor al je andere nagelspullen kun je terecht in onze goedkope online nagelgroothandel. 
Sweetbeauty.nl zorgt voor een snelle verzening en je kunt achteraf betalen. Sweetbeauty is een goedkope nagelgroothandel met een groot assortiment aan goedkope nagelproducten. Shop eenvoudig en online al onze gel nagel producten  in de webshop.