Werken met Nail art pigmenten/ Chrome pigmenten

Werken met Nail art pigmenten/ Chrome pigmenten

Nail art Chrome pigmenten zijn de hype van dit moment. Je kunt ze gebruiken met allerlei soorten kunstnagels en bij je natuurlijke nagels. Wij leggen uit hoe je pigmenten kan gebruiken, voor het mooiste resultaat.

Nagel pigmenten zijn een veelzijdig nail art product.

Je kunt het gebruiken bij gellak, gel of acryl, maar ook op natuurlijke nagels is het product makkelijk te verwerken.

 

Wat is pigment poeder?

Nagel pigmenten zijn een zacht poeder, wat een beetje fluweel aanvoelt. Het poeder is makkelijk aan te brengen en je hebt weinig nodig om een mooie effect te maken op je nagels.

Je kunt het pigment poeder op verschillende manieren verwerken en ook dat geeft weer andere looks aan je nagels. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chrome look of een mermaid look.

Het aanbrengen doe je met een make-up applicator en een siliconen-penseeltje.

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende kleurtjes, dus je kunt de meeste kleurrijke nagels maken.

 

Hoe breng je nagel pigmenten aan?

Bij gellak en - gelnagels:

Wanneer je pigment poeder gaat aanbrengen bij een gellak of gelnagel, zorg dan dat je de gehele nagel afwerkt tot de laatste toplaag/topcoat. De laatste laag breng je aan en laat je uitharden. De plaklaag neem je niet af (normaal doe je dat wel, nu dus niet). 

In deze plaklaag ga je het pigment poeder aanbrengen. Wrijf net zolang het poeder in, tot de gehele nagel is bedekt. Na het aanbrengen laat je de nagel 10 seconden onder de lamp uitharden, zodat het poeder goed kan insealen. Als laatste breng je een topcoat/topgel aan. Wil je een matte look? Kies dan eens voor een matte topcoat. 

 

Aanbrengen bij acrylnagels:

De acrylnagels maak je eerst helemaal af, dat betekend dus dat je de acrylnagel in het geheel afwerkt. Nadat je acrylnagels goed zijn uitgehard, kies je voor een topcoat met plaklaag. Laat deze uitharden onder de lamp. Vervolgens breng je de pigmenten aan in de plaklaag van topcoat. Wrijf nu het pigment net zo lang, tot de gehele nagel bedekt is. Als je alle nagels hebt gehad, leg je de handen ongeveer 10 seconden onder de lamp om te sealen. Daarna nog een laagje topcoat om te sealen en je bent klaar.

 

Aanbrengen bij natuurlijke nagels:

Als ondergrond is een UV / LED base gel noodzakelijk. Laat deze even uitharden onder de lamp en verwijder de plaklaag niet. Wrijf nu het pigment poeder in de plaklaag en hardt deze weer even uit onder lamp. Daarna sealen met een topcoat om de nail art zo goed mogelijk te behouden.

 

Wil je echte chrome nagels??

Voor echte mega glimmende chrome nagels, gebruik je als ondergrond de kleur zwart. Ik hoor je denken, hoe dan?

Kies in ieder geval voor een zwarte gel of gellak met plaklaag. In de plaklaag breng je het pigment poeder aan, je kunt kiezen voor iedere kleur pigment poeder. Het effect zal wat variëren, maar het blijft wel een chrome look.

Na het inwrijven laat je de nagels weer even uitharden onder de  lamp en werk af met een topcoat (zonder plaklaag)

 

Succes met je pigment nail art nagels!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »