Dappendish: Het ideale acrylglaasje.

 

Wanneer je werkt met acryl heb je een dappendish nodig. Een dappendish is een bewaarpotje voor je liquid. Vanuit de dappendish dompel je het penseel in de liquid en daarna in het acrylpoeder.


We bieden je verschillende soorten en modellen.

 

Kies de dappendish die bij jou past.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Dappendish Keramiek met afsluitdop.

Dappendish van keramiek, voor het verweken van de (acryl) liquid. Afsluitbaar. Verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen.

2,99

visibility

Dappendish voor (acryl) liquid

Dappendish, voor het ingieten van de (acryl) liquid.

1,25

visibility

Deksel dappendish

Deksel dappendish, voor het afdekken van de dappendish tijdens het zetten van de acrylnagels. Hierdoor blijft de liquid stofvrij en is...

1,79

visibility
shopping_cart

Dubbele dappendish plastic kleur wit

Een dubbele dappendish kleur wit. Handig wanneer u verschillende soorten en/of kleuren acryl gebruikt.

1,19

visibility

Dubbele dappendish plastic kleur roze

Dubbele dappendish roze. Onmisbaar wanneer u verschillende soorten acryl / coloracryl gebruikt.

1,19

Tijdens het zetten van je acrylnagels is het gebruik van een dappendish onmisbaar. Het glazen potje heeft een inhoud van ca 2-3 ml en is uitermate geschikt voor het bewaren van de acryl liquid. 
Je vult het glaasje met het acrylliquid voor dat je start met acrylnagels zetten. Let erop dat je voldoende acrylvloeistof in de dappendish giet. Het penseel mag de bodem van de dappendish niet raken wanner je het penseel bevochtigd. Doe je dit wel, dan bestaat de kans dat je de haren van het penseel beschadigd en niet meer goed functioneren. Daarnaast vallen er op de bodem van dappendish restjes acrylpoeder. Wanneer je de bodem raakt van de dappendish, dan komen deze restjes in je penseel terecht. Dit is werderom niet bevordelijk voor de kwaliteit van je penseel.

Dompel nu je penseel in het glaasjee en in de acryl liquid. Je moet de liquid goed kunnen doseren. Heb je teveel vloeistof aan je penseel? Strijk dan de haren van je penseel langs de rand. Hiermee verwijder je overtollige vloeistof.

Het reinigen van het glaasje doe je met een celstofdepper. Gebruik geen water voor het reinigen van de dappendish, dit heeft invloed op de werkzaamheid van de liquid.
Zet het acryl glaasje omgedraaid weg of sluit deze af met een deksel, hierdoor blijft deze schoon en vrij van stof en vuil.

Sweetbeauty heeft een grote keuze in verschillende acryl glaasjes, ook wel dappendish genoemd. 
Shop in onze nagel webshop jouw favoriete glaasje. Je bestelling wordt snel verzonden en je kunt achteraf betalen.

Kies jouw ideale dappendish in onze shop.