Met een paar stappen maak je de mooiste nagels. Gellak is daar perfect voor! Makkelijk aan te brengen, ook voor beginners.

De makkelijkste manier om je nagels te laten stralen! En dat binnen 1 uur. Het is supersimpel en geeft een prachtig resultaat.
Lees meer

Binnen 1 uur de mooiste nagels! Dat kan met gellak.

Sweetbeauty heeft een grote keuze in gellak nagel producten.

 

Gellak is de manier om snel en eenvoudig mooie nagels te maken. 

Je kunt het simpel aanbrengen als nagellak (met het bijbehorende kwastje) en laat het uitharden onder een nagel lamp. 

Gellak is geschikt voor iedereen. Ook als je net begint met nagels zetten, is gellak een goed keuze. Je kunt dan ook kiezen voor een van de starterspakketten. Op onze site vind je ook complete handleidingen en antwoord op de meestgestelde vragen over gellak.

Je kunt gellak ook combineren met acryl - of gelnagels, maar je kan het ook aanbrengen op natuurlijke nagels of nageltips.

Kies uit een van de vele kleurtjes en laat je nagels stralen!

Het verwijderen van gellak gaat makkelijk met een gellak remover of met aceton.

 

Bij Sweetbeauty heb je de de keuze uit verschillende merken gellak. Ook hebben we Cat eye gellak in het assortiment. Dit is een speciale soort gellak welke je met een magneet kan bewerken. Dit gaat heel eenvoudig en het geeft een prachtig effect aan je nagels. 

Wil je iets bijzonders? Breng dan  eens nagel pigmenten of glitters in de plaklaag aan. Hiermee maak je in een handomdraai een prachtige gllitter of metallic nagel.

Ook voor pigmentpoeders of nail art glitters kun je terecht bij Sweetbeauty.nl

Voor het zetten van gellak heb je diverse materialen nodig. Sweetbeauty heeft een grote keuze aan goedkope nagelproducten en dus ook alles wat je nodig hebt voor je gellak nagels. Je besteld eenvoudig via de webshop en betaald achteraf, dus pas na ontvangst van je producten. Hoe fijn is dat?

Alle gellak nagel producten zijn van professionele kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen.

 

Bestel daarom jouw gellak nagel producten bij sweetbeauty.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »