Hier vind je alle benodigdheden voor het zetten van gellak nagels.

28
Voor het zetten van gellak nagels heb je, behalve gellak, ook nog andere producten nodig. Sweetbeauty biedt je alle producten om je gellak nagels zo goed mogelijk te zetten.
Lees meer
Sorteer op:

Shop hier alles voor gellak!

 

 

Gellak is snel en makkelijk te zetten. Met deze bijbehorende producten, wordt het nog eenvoudiger om je nagels te laten stralen met gellak.

Een primer is onmisbaar, omdat deze zorgt voor extra hechting. 

Ook een prep is geschikt om te gebruiken als extra hechting. Dit product zorgt voor een tijdelijk uitdroging van de nagel, waardoor je extra hechting creëert. 

De cleanser is bedoeld om de plaklaag af te nemen en een acryl verwijderaar (of aceton) is handig om de gellak te verwijderen.  Om je gellak nagels te laten weken is het ook verstandig om bijvoorbeeld een manicure bowl aan te schaffen, maar je kan ook gellak verwijderen met speciaal verwijderfolie of met nail soakers. 

Celstofdeppers zijn een veelzijdig product, welke niet mogen ontbreken bij het zetten van nagels. Celstofdeppers zijn pluisvrije watjes die o.a. gebruikt worden voor het afnemen van de plaklaag, het schoonmaken van je penselen en het schoonmaken van je instrumenten. 

 

Sweetbeauty heeft alles voor gellak, bestel via onze webshop.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »