Gellak nagels zet je in 1 simpele behandeling. Onmisbaar zijn deze handige hulpmiddelen.

35
Voor het zetten van gellak nagels heb je, behalve gellak, ook nog andere producten nodig. Sweetbeauty biedt je alle producten om je gellak nagels zo goed mogelijk te zetten.
Lees meer
Sorteer op:

Deze 2 in 1 cleaner is te gebruiken voor o.a. het afnemen van de plaklaag en de nagels ontvetten.

Lees meer

UV Quick finish Silver Effect: zonder plaklaag: Breng eenvoudig een mooie glans aan op je nagels met glitters. Je hoeft deze topcoat niet af te nemen na het uitharden.

Lees meer

UV Quick finish Diamond Pink Cover: zonder plaklaag: Een Dekkende topcoat/topgel met melkachtig roze kleur.

Lees meer

UV Quick finish Diamond Roze: zonder plaklaag: Breng eenvoudig een mooie glans aan op je nagels. Je hoeft deze topcoat niet af te nemen na het uitharden.

Lees meer

UV Quick finish Diamond Effect: zonder plaklaag: Breng eenvoudig een mooie glans aan op je nagels. Je hoeft deze topcoat niet af te nemen na het uitharden.

Lees meer

Mooie matte topcoat zonder plaklaag. Geschikt voor elke soort nagel lamp.

Lees meer

Matte topcoat met plaklaag. Geschikt voor iedere nagel lamp.

Lees meer

Topcoat geschikt voor alle soorten lampen. Deze topcoat geeft een krasvaste en hoogglans coat aan je nagels.

Lees meer

Diva UV Base- en topcoat is de perfecte basis en topcoat voor gellak, maar kan ook gebruikt worden om nail art te sealen. Of om je natuurlijke nagels te verstevigen.

Lees meer

Universele gellak remover 200 ml,. Geschikt om elke soort gellak te verwijderen.

Lees meer

Deze 2 in 1 cleaner is te gebruiken voor o.a. het afnemen van de plaklaag en de nagels ontvetten.

Lees meer

Base - en topcoat voor gellak nagels. Geeft een mooie glans en zorgt voor goede hechting.

Lees meer

Shop hier alles voor gellak!

 

 

Gellak is snel en makkelijk te zetten. Met deze bijbehorende producten, wordt het nog eenvoudiger om je nagels te laten stralen met gellak.

Een primer is onmisbaar, omdat deze zorgt voor extra hechting. 

Ook een prep is geschikt om te gebruiken als extra hechting. Dit product zorgt voor een tijdelijk uitdroging van de nagel, waardoor je extra hechting creëert. 

De cleanser is bedoeld om de plaklaag af te nemen en een acryl verwijderaar (of aceton) is handig om de gellak te verwijderen.  Om je gellak nagels te laten weken is het ook verstandig om bijvoorbeeld een manicure bowl aan te schaffen, maar je kan ook gellak verwijderen met speciaal verwijderfolie of met nail soakers. 

Celstofdeppers zijn een veelzijdig product, welke niet mogen ontbreken bij het zetten van nagels. Celstofdeppers zijn pluisvrije watjes die o.a. gebruikt worden voor het afnemen van de plaklaag, het schoonmaken van je penselen en het schoonmaken van je instrumenten. 

 

Sweetbeauty heeft alles voor gellak, bestel via onze webshop.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »