Gellak is de ideale manier om eenvoudig en snel de mooiste nagels te maken. Gellak breng je eenvoudig aan en blijft lange tijd zitten.

 

Het verwijderen van gellak gaat makkelijk met een gelpolish remover (gellak verwijderaar). Laat de nagels enige tijd onderdompelen in de vloeistof en je kunt de aangebrachte gellak eenvoudig verwijderen. Soms heb je daarbij een beetje hulp voor nodig. Denk aan een woodstick (rozenhoutje) of een bokkepootje. Wees hier wel altijd voorzichtig mee, je wil niet je natuurlijke nagels beschadigen. Om je nagels te laten weken maak je gebruik van een manicure bowl of een setje nail soakers.

Vergeet niet je nagelriemen te behandelen met nagelriemolie. Dit is belangrijk zowel tijdens het dragen van gellaknagels als na het verwijderen van de gellak.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Celstofdeppers (nail wipes)

Celstofdeppers pluizen niet en zijn daardoor uitermate geschikt om te gebruiken tijdens het zetten van kunstnagels of tijdens een manicure.

3,50

visibility
shopping_cart

Diva Cat eye magneet

Bijpassende magneet voor de Cat eye Diva gellak.

4,78

visibility
shopping_cart

Diva Cat eye magneet 2 stuks

Bijpassende magneet voor de Cat eye Diva gellak. 2 stuks, extra sterk.

10,77

visibility
shopping_cart

Diva Cat eye magneet pen

Bijpassende magneet pen voor de Cat eye Diva gellak.

4,78

visibility
shopping_cart

Gel Cleanser / Nail Cleaner 500 ml

Extra voordelig, grote verpakking van 500 ml. Handig voor het afnemen van de plaklaag.

8,49

visibility
shopping_cart

Gel Cleanser plus 180 ml

Diamondline/Metoe Nails Gel cleanser plus 180 ml. Ideaal voor het verwijderen van de plaklaag na het uitharden van je gelnagels.

8,41

visibility

Gel Cleanser plus 90 ml

Diamondline/Metoe Nails Gel cleanser plus 90 ml. Ideaal voor het verwijderen van de plaklaag na het uitharden van je gelnagels.

4,78

visibility
shopping_cart

Gelcleanser / Nail cleaner 100 ml

Handig voor het afnemen van de plaklaag. Geeft een mooie glans en laat geen lijnen achter.

5,19

visibility
shopping_cart

Gellak /Acryl Remover Clips

Handige herbruikbare vingerclips om gellak of acrylnagels af te weken.

5,75

visibility
shopping_cart

Gellak Remover 100 ml

Gellak remover 100 ml, een perfect middel om gellak te verwijderen.

4,99

visibility
shopping_cart

Gellak Remover 500 ml

Gellak remover 500 ml, een perfect middel om gellak te verwijderen.

11,90

visibility
shopping_cart

Gellak remover Wraps 10 stuks

Wraps om de gellak af te weken.

1,99

Gellak is een ideaal product om thuis te gebruiken. Het is makkelijk aan te brengen en je verwijderd de gellak in een handomdraai. Gellak is verpakt in een handig nagellak potje met kwastje. Het potje is lichtdicht, zodat de gellak niet kan uitharden terwijl het nog in het potje zit. Een handig hulpmiddel tijdens het gebruik van gellak zijn de celstofdeppers. Dit zijn een soort pluisvrije watjes die je gebruikt om het zweetlaagje (plaklaagje) af te nemen. Maar celstofdeppers kun je ook gebruiken om je penselen mee af te nemen, of om je instrumenten mee schoon te maken.
Onmisbaar bij het zetten van de gellaknagels is de gelcleanser. De gelcleanser, ook wel finishing wipe genoemd, is een vloeistof die wordt gebruikt om de plaklaag van de gel af te nemen. Je kunt de gelcleanser ook gebruiken bij LED gelnagels of normale gelnagels. De gelcleanser heeft naast de reinigende functie ook een verzorgde functie. De vloeistof bevat namelijk ingrediënten die de  nagelriemen en de nagels verzorgen. Daarnaast ruikt het ook aangenaam.
Om te voorkomen dat je nagels gaan verkleuren en om te zorgen voor extra hechting is het belangrijk om de bijpassende Special Base coat te gebruiken. Deze breng je als eerste aan, daarna breng je de gellak kleur aan. Als afsluiting van de gellaknagels gebruik je een Special Top coat. Deze speciaal ontwikkelde top coat zorgt voor een seallaag en beschermt de gellak kleur. Daarnaast geeft de  Special top coat ook een prachtige glans. Deze top coat kun je ook gebruiken om nail art te sealen. De nail art blijft dan lange tijd mooi en houdbaar.


Ten slotte raden we je aan om alleen producten van hetzelfde merk te gebruiken. Hierdoor krijgt je het beste resultaat.

 

Shop jouw gellak bij Sweetbeauty.nl: Volop keuze en snel in huis.