Deze gelprodukten zijn alleen geschikt voor een UV lamp.

Onze voordelige gel nagel producten zijn van uitstekende kwaliteit, makkelijk verwerkbaar en geven prachtige gelnagels. Uw nagels worden blikvangers, een sieraad voor uw handen. 

Kies uit een van de starterspaketten, maar je kunt alle gels ook los verkrijgen. 


Alle elektronische apparatuur heeft 1 jaar garantie. (uitgezonden de UV buizen)


Onze voordelige gelproducten zijn van uitstekende kwaliteit, makkelijk verwerkbaar en geven prachtige gelnagels. Uw nagels worden blikvangers, een sieraad voor uw handen. 
Gelnagels zijn niet alleen mooi, maar bieden uw eigen nagels ook bescherming wanneer u deze wilt laten groeien tot een gewenste lengte. 


Gel is verkrijgbaar voor diverse systemen. 
Er is gel verkrijgbaar voor het 1 fase systeem, maar ook wanneer u liever werkt met een basisgel, buildergel en een topgel, heeft u bij ons ruime keuze.
De 1 fase gel zorgt voor een snelle modellage, door het honingeffect trekt de 1 fase gel zich vanzelf glad. In combinatie met de french white gel maakt u de mooiste french manicure.
De basisgel heeft meerdere functies. Door het aanbrengen van de basisgel is uw eigen nagel beschermd, de basisgel werkt als een soort primer zodat de gelnagel beter houdt en door de lange houdbaarbaarheid heeft u lange tijd plezier en gemak van de basisgel. 
Voor het opbouwen van een gelnagel gebruikt u een buildergel. In ons assortiment hebben wij een buildergel pink en een buildergel clear. Beiden buildergels zijn eenvoudig aan te brengen en door de honingeffect geven zij een prachtig resultaat.
Voor een perfecte afsluiting van uw gelnagel gebruikt u een topgel. De topgel verzegelt de nagel en is daarmee de perfecte afsluiting. De topgel langdurig mooi resultaat. 

Nieuw is de gelpolish. (ook wel soak off gel of Gellak genoemd) Gelpolish heeft hetzelfde draagcomfort als een gelnagel, echter de gelpolish is eenvoudiger en sneller aan te brengen. De twincoat zorgt voor een stevige ondergrond waardoor de gelpolish goed kan hechten. Daarna kunt u de gelpolish aanbrengen. Gelpolish is leverbaar in vele kleuren en daardoor geschikt voor elke gelegenheid. Verwijderen is eenvoudig, door het weken (ca 10 minuten)  in de gelpolishremover wordt de gelpolish verwijderd. 
Wilt u direct starten met het zetten van gelnagels? Wij bieden u starterspakketten aan voor een voordelige prijs. U heeft direct alle benodigdheden in huis om de mooiste gelpolish nagels te maken. 

De french manicure wordt al tijden gezien als de meest populaire gel- en acrylnagel. Met weinig middelen heeft u een groot resultaat. De French manicure is geschikt voor elke gegelenheid. Onze goedkope gelproducten zijn duurzaam en geven een langdurig natuurlijke uitstraling. 


Daarnaast bieden wij ook nog Makupgel aan. De make-up gel is ideaal voor het verbergen van schoonheidsfoutjes of onregelmatigheden in het nagelbed. De make-up gelis verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren. 

Voor de starters zijn er speciale gel-starterspakketten verkrijgbaar. Deze gelpakketten bevatten alles om direct te beginnen met het zetten van gelnagels. 

Wilt u voor een feestje of een bijzondere gelegenheid extra uitpakken? Probeer dan eens onze colorgel. De colorgel is verkrijgbaar in vele kleuren.

Veel klanten hebben de voordelen van onze gelproducten al ontdekt.
Onze voordelige gelprodukten combineren gebruiksgemak met de hoogste kwaliteitsnorm. 
In onze shop vind u ruim 800 producten om mooie nagels te creëren. 
Tevens bieden wij u alles aan op het gebied van (creatieve) nailart. Bij het decoreren van kunstnagels zijn de mogelijkheiden eindeloos. Laat u verassen door ons ruime assortiment nailartproducten. Hiermee kunt u een compleet individuele nagel maken. Geschikt voor elke gelegenheid.