De collectie Gellak van Sweetbeauty.nl.


Gellak is het perfecte product wanneer je graag snel en lange tijd van je nagels wilt genieten. De gelpolish is eenvoudig af weken met onze kunstnagelverwijderaar. Hierdoor beschadig je de natuurlijk nagels niet. Omdat de gellak makkelijk af te weken is, kun je ook veel varëren met verschillende kleurtjes.
Gellak is ook geschikt om te gebruiken in combinatie met een nageltip. Voor een nagelverlening met een sjabloon is het minder geschikt en raden we je aan om een "normaal" gelproduct te gebruiken.
 

Meer weten over het aanbrengen van gellak?
Lees dan onze handleiding of bekijk onze video's.
Je vindt ze hier: Handleiding en video's gellak

 

Voor een optimaal resultaat raden we aan om verschillende merken niet met elkaar te combineren. Dit kan invloed hebben op de houdbaarheid en resultaat van de gellak nagels. 

Let op: Wij proberen op de foto de kleur zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Het kan echter zijn dat de kleur enigszins afwijkt in het echt.


Je hebt besloten om met gellak je nagels op te fleuren en ze een mooi uiterlijk geven. Met gellak kun je je nagels een naturel tint geven of je geeft ze een vrolijk kleurtje.

Wil je alleen je nagels verstevigen met gellak? Gebruik dan alleen de Base- en Top Coat. Deze is doorzichtig en geven je natuurlijke nagel ( of de nageltip) een goede versteviging. De gebruiksaanwijziging is hetzelfde als bij het gebruik van een gellak kleur, alleen laat je nu het gedeelte weg waarbij je de gellak kleur aanbrengt.

Als je kiest voor een vrolijke of mooie kleur, dan gebruik je ook de bijpassende Base- en Top coat Omdat je producten van hetzelfde merk gebruikt, blijft de kwaliteit en de houdbaarheid van de gellak behouden. Het mixen van merken raden we niet aan.

Breng de gellak altijd dun aan, ook de kleurtjes. De gellak kleurtjes kun je in meerdere lagen aanbrengen, je krijgt dan een vollere en meer dekkende kleur.

Belangrijk is om tijdens de opbouw van de gellaknagel de nagel niet af te nemen met een gelcleanser. Alleen na het aanbrengen van de Top Coat wordt de nagel afgenomen met een gelcleanser. Dit doe je in een vloeiende beweging en slechts een keer per nagel.

Nog een laatste tip: Vergeet je nagels en nagelriemen niet te verzorgen met een heerlijk geurende nagelriemolie. Je handen verzorg je met een handcreme.

Gellak kopen en gellak bestellen doen je bij Sweetbeauty, de goedkoopste nagelgroothandel online.
Sweetbeauty.nl biedt een ruim assortiment aan goedkope gellak
Je besteld eenvoudig gellak via onze webshop.