Shop hier jouw goedkope nagelproducten.

Sweetbeauty is jouw goedkope nagelgroothandel online. Grote keuze voor de nagelstyliste, maar ook aan de pedicure en andere beauty specialisten is gedacht.
Lees meer


Shop jouw goedkope nagelproducten bij Sweetbeauty; jouw online nagelgroothandel.

 

Wij hebben een grote keuze aan professionele nagelproducten voor een betaalbare prijs.

Dat is ook onze insteek: Betaalbare producten voor iedereen, natuurlijk wel van professionele en uitstekende kwaliteit. 

Naast nagelproducten bieden wij ook een groot assortiment salonmeubilair aan voor je salon. Het inrichten van je salon maken we heel makkelijk.

Ook aan de ambulante beauty specialist wordt gedacht: Wat dacht je van handige trolley's en koffers voor je ambulante werkzaamheden. Er zijn verschillende koffers verkrijgbaar, met en zonder wieltjes of met handige opbergvakjes. 

Betaalbare nagelfrezen behoren ook tot ons assortiment. Voor ieder budget hebben we een passende nagelfrees. Ben je als pedicure op zoek naar een pedicurefrees? Pedicure frezen behoren ook tot ons assortiment. 

Nail art is ook een groot deel van ons nagel assortiment. Je kunt met nail art je creativiteit de vrije loop laten en bijzondere dingen maken. 

 

 

Bestel nu jouw goedkope nagelproducten bij Sweetbeauty; goedkope nagelgroothandel. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »