Perfecte acryl poeders voor de mooiste nagels

24
Acrylnagels zijn prachtig om te zien en mooi om te dragen. Stevig, sterk en toch flexibel. Het acrylpoeder is in verschillende kleur en hoeveelheden te verkrijgen. Welk merk je ook kiest, je bent verzekerd van kwaliteit!
Lees meer
Sorteer op:

Acrylpoeder Cover, 12 gram. Uitstekende kwaliteit, makkelijk verwerkbaar, geen lifting, geen verkleuring.

Lees meer

Acryl poeder Cover Babyboom, 28 gram. Uitstekende kwaliteit, makkelijk verwerkbaar, geen lifting, geen verkleuring.

Lees meer

Acryl poeder Clear MetoeNails, 12 gram. Uitstekende kwaliteit, makkelijk verwerkbaar, geen lifting, geen verkleuring.

Lees meer

Acrylpoeder pink van MetoeNails: Deze acryl geeft een licht roze gloed over je nagels. Makkelijk te verwerken en combineert uitstekend met de MetoeNails Liquid.

Lees meer

Speciale vloeistof voor het reinigen van je acrylpenseel.

Lees meer

Met deze acrylremover week je snel je acrylnagels af.

Lees meer

Acrylpoeder Cover Peach, 28 gram. Uitstekende kwaliteit, makkelijk verwerkbaar, geen lifting, geen verkleuring.

Lees meer

Acrylpoeder clear 28 gram, makkelijk te verwerken , prachtige glans en geen vergeling.

Lees meer

Acrylpoeder Naturel White, 12 gram. Uitstekende kwaliteit, makkelijk verwerkbaar, geen lifting, geen verkleuring. Perfect voor een mooie french manicure.

Lees meer

Acrylpoeder clear 30 gram.

Lees meer

Acrylpoeder ClaudiaNails, pink 15 gram.

Lees meer

Acrylpoeder Medium Soft cover 28 gram. Uitstekende kwaliteit, makkelijk verwerkbaar, geen lifting, geen verkleuring.

Lees meer

 

 

Volop keuze in acryl nagel producten. 

 

Prachtige acrylnagels zijn echte blikvangers. 

Acrylnagels zijn sterk en kunnen veel hebben doordat ze toch flexibel zijn. De acrylpoeders die wij aanbieden, zijn prima te combineren met de acryl liquid.

Acryl nagel poeder is zuinig in gebruik, je hebt maar weinig poeder en liquid nodig om een nagel te creëren. Het is een kunst om de goede samenstelling van poeder en liquid te vinden. Dit vergt enige oefening, maar als je het eenmaal onder knie hebt, maak je de mooiste nagels. 

Met acrylpoeder kun je mooie nagels maken, ook als je een nagelbijter bent of beschadigde nagels hebt. Om je oneffenheden te camoufleren kun je een cover of camouflage acryl gebruiken. De kortere nagels kun je compenseren met het gebruik van een sjabloon. Dit is voor het gebruik van acrylnagels geen probleem. Acrylnagels combineren uitstekend met nagelsjablonen. 

Acrylnagels zijn ook heel geschikt om stiletto nagels te maken. Door de samenstelling van het acrylpoeder met de acryl liquid kun je eenvoudig de vorm van de stiletto nagels maken. Op de nagelsjablonen vind je de juiste afmetingen en lijntjes die je nodig hebt om de perfecte nagels te maken. 

Voor extra hechting kies je een primer of een bonder. Zo heb je minder kans op lucht onder je acrylnagels. Ook een prep kan hierbij helpen. 

Je kunt de basis acryl poeders uitstekend combineren met onze color acryl. De keuze uit kleuren is enorm, zo kun je van elke nagel iets bijzonders maken.

 

Acryl poeder kopen? Bestel jouw acryl nagel producten bij Sweetbeauty.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »