Tiplijm zorgt een goede hechting. Het correct afknippen van een nageltip doe je met een tipknipper.

8
Goed tiplijm en een goede tipknipper zijn onmisbaar bij het zetten van kunstnagels.
Lees meer
Sorteer op:

Nagellijm / tiplijm met een kwastje: Sterke lijm voor alle soorten nageltips.

Lees meer
€3,99

Roze tipknipper: Op de juiste manier de nageltips inkorten.

Lees meer

Nagellijm 3 gram, van Royal.

Lees meer

Nagellijm / tiplijm van IBD. Langdurige hechting en snel hardt.

Lees meer

Tipknipper zwart: Voor het inkorten van je nageltips.

Lees meer
€3,99

Universele tipknipper, geschikt voor alle soorten nageltips.

Lees meer

Zwarte tipknipper met handig opvangbakje: Op de juiste manier de nageltips inkorten. Zonder dat de nageltips in he rond vliegen.

Lees meer
€7,99

Roze tipknipper met handig opvangbakje: Op de juiste manier de nageltips inkorten. Zonder dat de nageltips in he rond vliegen.

Lees meer
€7,99

Een tipknipper is een handig hulpmiddel voor het inkorten van nageltips.Tiplijm zorgt voor een goede hechting van de nageltips.

 

Vooraf de nagels goed preppen is zeer belangrijk, hiermee verbeter je de hechting van de nageltips en kan de lijm beter zijn werk doen.

Nageltips aanbrengen moeilijk? Niet met onze complete foto handleiding. 

 

Sweetbeauty heeft een zeer sterke tiplijm in het assortiment, welke je nageltips stevig vast maakt op je nagels. 

De tiplijm met kwastje heeft een grote opening, deze zorgt ervoor dat het minder snel verstopt raakt. 

De lijm is eenvoudig aan te brengen met het kwastje. 

Voordat je de tiplijm aanbrengt, zorg je ervoor dat de nagel vetvrij is en de nagels op maat geknipt zijn met een nagelknipper. Leg de nageltips op de goede volgorde neer,  zodat je niet niet in de war raakt welke tip waar hoort. Pak de nageltip die je wilt aanbrengen. Draai deze om met het opzetstuk van je af. (je kijkt naar de onderkant van de tip) Breng de nagellijm ruim aan en zorg ervoor dat het gehele opzetstuk is bedekt met de lijm. Draai de tip aan en breng deze aan om de nagels. Let er goed op dat de gehele nageltips voldoende lijm heeft. Druk de nageltips ongeveer 20-30 cm aan, tot je zeker weet dat de lijm opgedroogd is. Breng eerst alle nageltips aan, voordat je deze gaat inkorten met een tipknipper. 

 

Tipknippers zijn onmisbaar om je nageltips in te korten. Een tipknipper zorgt ervoor dat je nageltips correct worden ingekort, zonder de nageltip of de natuurlijke nagel te beschadigen. Hou de nageltips vast wanneer je deze afknipt, anders heb je kans op beschadiging van de tips en de nagels. 

Door de vorm van de goedkope tipknipper knip je simpel en snel de nageltips af. Door het gebruik van een tipknipper beschadig je de natuurlijke nagels niet.

 

 

Shop jouw goedkope tipknipper bij Sweetbeauty. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »