Hygiënisch werken is zeer belangrijk. Draag daarom altijd handschoenen en draag een mondkapje.

6
Het allerbelangrijkste in de salon, maar ook wanneer je zelf nagels zet, is hygiënisch werken belangrijk. Hierdoor voorkom je infecties en beschadiging van je huid en gezondheid.
Lees meer
Sorteer op:

Celstofdeppers zijn pluisvrije watjes, zeer veelzijdig te gebruiken.

Lees meer

Mondkapjes/mondmaskers roze. per 50 stuks in doos.

Lees meer

Nitril handschoenen maat S: Poedervrij. Perfecte pasvorm en zeer soepel. Kleur zwart.

Lees meer

Het dragen van handschoenen in de salon is een must. Kies daarom voor deze vinylhandschoenen.

Lees meer

Nitril handschoenen maat M, poedervrij, perfecte pasvorm en zeer soepel. Kleur zwart.

Lees meer
€9,99

Mondkapjes/mondmaskers per 50 stuks verpakt. Kleur blauw.

Lees meer

Nitril handschoenen zijn fijne wegwerphandschoenen om mee te werken. 

 

Hygiëne in de nagelsalon is het allerbelangrijkste punt voor een nagelstyliste. Niet alleen het schoonmaken van de je salon is een van de belangrijkste speerpunten, maar ook de persoonlijke hygiëne van zowel jou als je klant is onmisbaar.

Voor jouw eigen hygiëne en voor die van de klant is het een must om handschoenen te dragen. We adviseren sterk om, voor het aantrekken van je wegwerphandschoenen, je handen en die van de klant goed te wassen en af te drogen met een wegwerpdoek.  Eventueel kun je nog gebruik maken van een hygiëne gel. Draag altijd handschoenen tijdens de gehele behandeling. Hetzelfde geldt voor het dragen van een mondkapje. Wie weet wat je allemaal inademt met het vijlen. Dat wil je toch niet?

 

Nitril wegwerphandschoenen zijn anti allergisch, sterk en bieden goede bescherming tijdens je werkzaamheden in de beautysalon. 

 

Belangrijk is, om tijdens het zetten van nagels, zeer hygiënisch te werken. 

Hiermee voorkom je infecties en bescherm je niet alleen jezelf en je klant. Het laatste wat je wil is een geïnfecteerde nagel of huid. 

Het dragen van Latex handschoenen raden af, omdat je hiervoor een allergie kan opbouwen. 

Draag daarom vinyl of nitril handschoenen. Ook tijdens het reinigen van je salon en het preppen van de nagels is het belangrijk deze te dragen. 

Voor de start van de behandeling en het aantrekken van de handschoenen, is het belangrijk om de handen te wassen, vergeet niet de klant ook handen te laten wassen.

Om te voorkomen dat er vijl deeltjes en bacteriën in je mond en neus komen, draag je een mondkapje.  Hiermee hou je alle losse deeltjes tegen en zorg je voor een goede gezondheid.

Vervang regelmatig het mondkapje voor een optimale bescherming.

 

 

Bestel jouw nitril handschoenen en mondkapjes bij Sweetbeauty.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »