Nagelvijlen zijn onmisbaar voor het creeëren van de perfecte (kunst) nagel.

 


Ons assortiment biedt u diverse vijlen met verschillende soorten grit. Al onze vijlen zijn van professionele kwaliteit en duurzaam in gebruik. 

Hoe hoger het getal van de grit, hoe fijner de vijl.
Zoekt u een vijl voor het grove werk? Dan kiest u een vijl met een laag getal, deze is dan grover van structuur en geeft u de mogelijk om acryl of gel snel te verwijderen.
Vijlen met een hoger getal, zijn bv bedoeld om de kunstnagel vrij te maken van oneffenheden en/of de nagelplaat krasvrij te maken. 

Een boomerang vijl is vanwege de vorm zeer geschikt voor het vijlwerk langs de nagelriemen. 

De mooiste glans op uw (kunst) nagel maakt u bijvoorbeeld met de superglansvijl of een 4-way vijl.

 Nagelvijlen zijn onmisbaar bij het creeëren van de perfecte (kunst) nagel.Sweetbeauty.nl biedt u een ruime keuze in nagelvijlen. 
Hoe hoger het getal van de grit, hoe fijner de vijl.
Voor het grove werk, zoals het verwijderen van acryl of gel, gebruikt u een vijl met een lager getal. Deze vijlen zijn grover van structuur en hiermee kunt u snel werken.

Een boomerang vijl is zeer geschikt om te vijlen langs de nagelriemen, vanwege de vorm.

Met een glansvijl of een 4-way vijl maakt u een mooie glans op uw (kunst) nagel. 

Vijlen is een van de belangrijkste onderdelen bij het zetten van kunstnagels. Je bepaalt namelijk niet alleen de vorm van de nagel, maar ook de mate van glans. Nagels die niet goed gevijlt zijn, glanzen minder dan nagels die wel goed gevijlt zijn.
De verklaring hiervoor is eigenlijk heel simpel: Hoe beter je vijlt, hoe meer oneffenheden en krassen je verwijderd. Oneffenheden en krassen zijn precies de punten waarom een nagel niet glanst.

Ben je klaar met het zetten van de kunstnagel? Begin dan met de meest grove vijl en vijl je kunstnagels volledig in model. Let daarbij  niet alleen op de vorm van de nageltop, maar ook op de bolling van de nagel. Het beste kun je een vijl gebruiken met een 80 of 100 grit. Controleer vanuit alle hoeken of de nagel goed gevijlt is en of alle oneffenheden weg zijn.
Nu ga je verder met een fijnere vijl. Wederom controleer je of alle krassen en oneffenheden weg zijn. 
Waarschijnlijk zijn je nagels nu voldoende glad om met een whiteblock de nagels voor te bereiden. Vijl al je nagels met een white block.
Hierna kun je nog met een superglans vijl je nagels afwerken. Zo krijg je prachtige glanzende nagels. 
Uiteraard kun je ook kiezen voor een topcoat. Zorg er dan wel voor dat je nagels de goede vorm, het juiste model hebben en krasvrij zijn.


Sweetbeauty.nl biedt je goedkope nagelproductn van professionele kwaliteit.
Je bestellling wordt snel verzonden je kunt achteraf betalen.

Shop jouw goedkope  nagelvijlen  bij Sweetbeauty.nl.