Parels geven je nail art creatie net even dat extraatje. Het ziet er deftig en verzorgd uit. Iedereen kan parels aanbrengen en gebruiken bij de nail art creatie.
De parels hebben een bolle kant en een platte kant. Het is de bedoeling dat je de platte kan op de nagels legt.
Je kunt eindeloos variëren met nail art en nagels. Laat je fantasie vrije loop en maak er wat moois van.

De nail art parels zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en zijn verpakt in een hersluitbaar zakje van ca 50 stuks. 

Het is aan te raden om de nail art parels aan te brengen wanneer de nagels nog vochtig zijn. Denk hierbij aan gel die nog niet is uithard onder de UV lamp of acryl wat nog niet is uitgehard. 
Gebruik voor het aanbrengen bijvoorbeeld een rozenhoutstokje, hiermee kun je de parels simpel en precies plaatsen. Duw de parels voorzichtig in de nog vochtige kunstnagel. Nadat je tevreden bent over de plaatsing, laat je de nagels uitharden.

Na het uitharden is het plaatsen van een topgel of een topcoat zeer aan te raden. Hiermee verzegel je als het ware je nail art creatie en heb je er langer plezier van. 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Parels Goud

Nagelparels, ca 4 mm doorsnede. Verpakt per ca 50 stuks in een zakje.

0,79

visibility

Parels Zwart

Nagelparels, ca 4 mm doorsnede. Verpakt per ca 50 stuks in een zakje.

0,79

visibility
shopping_cart

Wiel mini parels, babykleurtjes

Wieltje met schattige mini pareltjes in de kleuren roze, blauw en wit.

2,99

visibility

Wiel Parels Cremekleur

Dit wieltje beveat 4 verschillende formaten creme parels, in handig opbergwieltje.

2,99

visibility
shopping_cart

Wiel Parels kleurtjes

Dit wieltje bevat verschillende kleurtjes parels en in verschillende formaten.

2,99

Nail art parels zijn bijzonder met een bruiloft, of laten je nagels stralen tijdens een feestje. Met nail art parels kun je eigenlijk alle kanten op.
De parels zijn simpel aan te brengen, iedereen kan het. 
Je maakt je nail art creatie extra bijzonder door verschillende nail art producten door elkaar te gebruiken, dit hoeft uiteraard niet, maar kan wel heel bijzonder zijn.
Denk goed na over wat je voor resultaat wilt bereiken en speel daar op in.

Nail art is niet gebonden aan regeltjes, je mag je fantasie volledig de vrije loop laten gaan. Het kan niet gek genoeg, maar als je het rustig en simpel wilt houden kan dat natuurlijk ook.

Vergeet in geen geval je nagels te verzorgen met nagelriemolie. Hiermee maak je je nagels en nagelriemen heerlijk zacht. Bovendien blijft je kunstnagel ook langer behouden.

Bestel nu bij Sweetbeauty.nl al jouw goedkope nail art produkten en ga aan de slag. Je bestelling wordt altijd snel verzonden en je kunt achteraf betalen.