Met nail art kun je alles maken wat je maar kan bedenken. Niets is te gek. Ga je voor een simpele creatie of wil je een spectaculaire nail art creatie maken?


Bij Sweetbeauty.nl vind je alle goedkope nail art die je nodig hebt.
Je kan direct aan de slag. Iedereen kan nail art nagels maken. Wees niet bang om het te proberen, begin met iets simpels en blijf oefenen, je wordt vanzelf beter en handiger. 

Bedenk vooraf wat je wilt maken en zorg voor een creatieve oplossing mocht het toch niet lukken. 

Maak van jouw nagels echte blikvangers en ga aan de slag!Celebrities (Metoenails)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Pretty Confetti (MetoeNails)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Unicorn Shiny Stars glitterpoeder

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Special Effect Crystal (Metoenails)

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Stamping nail art techniek

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Metallic full nail patch

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Nailart geeft u veel  ontelbare mogelijkheden voor het creëren van een unieke en bijzonder (kunst) nagel. Uw fantasie kent grenzen.
Met de nailartverf kunt u eenvoudig de mooiste figuren/versieringen aanbrengen op de nagels. Een nailartpenseel of een striper is daarbij een handige tool.
Gebruik het mengpallet om kleuren te mengen, daarnaast is het mengpallet een overzichtelijk hulpmiddel, omdat de verf direct klaar is voor gebruik.
3d-mallen bieden u de mogelijkheid om met bijvoorbeeld een coloracryl de meest kleurrijke 3d nailart te maken. 
Met glitterpoeder, flitter, micropearls, strass steentjes, nagelpiercings en veren kunt u een eigen twist geven aan uw nailart creaties. Elke nagel kunt u geheel verschillend maken.
Voor een snelle nailart kunt u kiezen voor nailartstickes. Breng deze aan op een schone stofvrije nagel en lak de nagel af met een (UV) topcoat voor langdurig plezier.
Bent u niet handig of creatief? Dan kiest u voor de nail patch. Deze 'stickers' bedekken de gehele nagel en zijn eenvoudig aan te brengen. De nail patch stickers zijn in vele soorten en kleuren te verkrijgen.

 

 

Sweetbeauty.nl is een goedkope nagelgroothandel met een groot assortiment nail art. We zorgen voor snelle verzending en in onze nagel webshop kun je achteraf betalen. 

 

Shop je goedkope nail art bij Sweetbeauty.nl.