Prachtige nagellak, om je nagels te laten stralen.

Nagellak is in allerlei kleuren verkrijgbaar.

 

Nagellak is al lange tijd dé manier om je nagels een verzorgde look te geven.

Het is simpel aan te brengen en te verwijderen. Daarnaast is het in ontzettend veel kleurtjes beschikbaar, dus er is altijd wel een kleurtje wat bij je look past.

Het aanbrengen is iets wat je een paar keer zal moeten oefenen. De kunst is om de nagellak niet te dicht bij de nagelriemen aan te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je beter 2 dunne laagjes kunt aanbrengen in plaats van 1 dikke. Het geeft een mooier resultaat en het blijft beter behouden. 

Voor een optimaal resultaat en langere houdbaarheid, raden we aan om een base - en topcoat te gebruiken. 

 

Wil je nail art steentjes combinteren met je nagellak? Dat kan natuurlijk altijd!

Breng de nagellak aan zoals je gewend bent, tot aan de topcoat. Wanneer je nail art wil aanbrengen, kies dan voor een UV topcoat met plaklaag. Breng deze 1 maal aan en laat uitharden onder de lamp. Neem de plaklaag niet af, maar breng in de plaklaag de strass steentjes (of andere nail art aan). Na het aanbrengen, breng je nogmaals de topcoat en laat nogmaals uitharden. Neem nu de plaklaag af en je nail art nagels zijn  klaar.

Deze methode kun je gebruiken voor tenen en vingers.

 

Breng je nagellak aan op teennagels? Dan is het handig om teenspreiders te gebruiken. Sweetbeauty heeft teenspreiders in allerlei kleuren en vormpjes.

 

 

Bestel jouw nagellak bij Sweetbeauty: De nagelgroothandel met goedkope nagelproducten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »