Salonapparatuur is onmisbaar voor het maken van mooie nagels.
Het maakt je werk makkelijker en met de stofafzuigers ook nog eens beter voor je gezondheid. 

Stofafzuigers zorgen voor afzuiging van stof- en vijldeeltjes.  Door de praktische vorm heeft je klant optimaal gemak en kan de hand simpel rusten op het apparaat. Dit is beter voor je gezondheid en zorgt voor een schonere werkplek. De stofzakken zijn eenvoudig te wisselen. Door het kunstlederen oppervlak zijn de stofafzuigers makkelijk schoon te maken en houden. 

Met een bureaulamp maak je je werkplek en de nagels goed zichtbaar, waardoor je prima werk kunt afleveren.

Een ultrasoon zorgt voor een optimale reiniging van je werkmateriaal. Zo kun je bij elke klant starten met schone en frisse materialen.

Alle elektronische apparatuur heeft 1 jaar garantie. (uitgezonden de UV buizen)

Let op: Voor deze producten geldt GEEN verleggingsregeling BTW, voor Belgische klanten. 


Goede apparatuur is belangrijk en onmisbaar bij het zetten van kunstnagels. 
In ons assortiment vind u alle apparatuur die u nodig heeft om de mooiste gel- of acrylnagels te zetten.

Hygiëne is van groot belang in uw nagelsalon of werkruimte. Een stofafzuiger zorgt voor de afvoer van de losse deeltjes die vrij komen tijdens het vijlen. Hierdoor blijft de ruimte vrij van vrijgekomen stofdeeltjes en heeft u (en uw klant) minder kans deze deeltjes in te ademen. De stofdeeltjes worden opgevangen in een stofzak. De stofzak kunt u schoonmaken door deze onze stromend water uit te spoelen. 
In ons assortiment bieden wij het tafelmodel stofzuiger aan. Deze stofafzuiger kunt u op uw werktafel zetten en dient ook als armsteun. 
De (reserve) losse stofzuigzakken kunt u ook terugvinden in ons uitgebreide assortiment nagelproducten.

Tijdens het zetten van kunstnagels is het belangrijk dat u beschikt over goede verlichting. Het zorgt ervoor dat u de nagels goed kunt bekijken en alle oneffenheden kunt opsporen. Wij raden u daarom aan om onze professionele bureaulamp  te proberen. De lamp bevat een spaarlamp die geen warmte of uv licht afgeeft, maar wel optimaal zicht bied op uw werkzaamheden. Door de solide basis en 2 beweegbare scharnieren is deze bureau lamp een must in een salon.

Een ultrasoon apparaat is het ideale apparaat om je werkmateriaal mee schoon te maken.Door de trillingen en het licht worden de materialen weer brandschoon. Eventueel kun je een desinfectiemiddel gebruiken. (Podisan)