Starterspakketten voor Acrylnagels, voor ieder budget

5
Onze acryl starters pakketten voor acrylnagels zijn zeer compleet. Voor ieder budget is er een passend pakket.
Lees meer
Sorteer op:

 

 

Acryl starter pakket: Direct aan de slag met acrylnagels. 

 

Het zetten ervan vergt enige oefening. Veel doen is de oplossing. 

Acrylnagels drogen aan de lucht, dus je hebt geen UV lamp nodig. 

Acrylnagels maak je van een combinatie van acrylpoeder en acryl liquid. Met het poeder maak je een soort bolletje, waarmee je de kunstnagel vorm kan geven. 

Onmisbaar bij acryl liquid is een dappendish. Dit is een klein glaasje waar je de acryl liquid in giet. Hierdoor kun je eenvoudig de gewenste hoeveelheid liquid in het penseel krijgen. 

Ook heb je een speciaal acryl penseel nodig, de haren van een acrylpenseel staan in een punt, waardoor je een mooi bolletje kan vormen met het poeder.

De acrylpenselen reinig je met een acryl penseel reiniger en een reinigingsbox voor penselen.  Het penseel hangt in de reinigingsbox met de haren van de bodem, in de penseelreiniger. Dit is een belangrijk punt, omdat de haren van een acrylpenseel niet uit de puntvorm mogen komen. De punt in het penseel is onmisbaar voor het maken van de acrylnagels. 

Een french manicure maak je met wit acrylpoeder en een roze of clear acryl poeder. Wil je geen standaard french manicure? Dan is het ook mogelijk om een coloracryl te gebruiken in plaats van wit acryl poeder.  Coloracryl kan ook gebruikt worden voor het maken van nail art of met maken van 3 vormen met een 3d nail art mal. 

 

Alle onderdelen in het acryl starter pakket zijn los te verkrijgen. Op die manier is het simpel om je voorraad aangevuld te houden. 

 

Op onze site vind je een gratis Nederlandse stap voor stap handleiding en veel video's voor het zetten van acrylnagels. 

 

Shop jouw acryl starter pakket bij Sweetbeauty.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »