Onze nagellijm zorgt voor uitstekende hechting van uw nageltips.

Sweetbeauty biedt diverse soorten lijm aan.
Als starter kies je vaak voor de gelbond glue. Deze lijm is wat dikker van structuur en zorgt ervoor dat je de tip wat langer kan verplaatsen. Altijd handig wanneer je nog moet oefenen met nageltips zetten. Verder zorgt de dikte van de gelbond glue ervoor dat er minder snel lucht onder komt. Dubbel handig dus die gelbond glue.

Uiteraard hebben we ook standaard lijm soorten. Bijvoorbeeld de 3 grams lijm of de 2 grams lijm.

Zoek je een tiplijm met een kwastje? Kies dan voor de brush on glue. Deze lijm breng je eenvoudig aan met een kwastje en door de grote opening raakt het potje minder snel verstopt.

Bij Sweetbeauty vind je de tiplijm die bij je past. Shop hier jouw nagellijm. 
Bezig met laden...
visibility

Lijm met kwastje, zeer sterk

Brush on glue is lijm met een kwastje. Daardoor eenvoudig aan te brengen en minder kans op een verstopt potje.

3,57

visibility

Transfer Folie Lijm

Tranferfolie lijm, bijpassend bij de transfer folie, voor het maken van de leukste nail art.

3,57

Nagellijm zorgt voor een goede hechting van de nageltip.
Nagellijm is in diverse soorten verkrijgbaar:

Het potje 3 grams lijm is de meest gebruikte lijm. Dit potje heeft een kleine opening, zodat de lijm makkelijk op de nageltip aangebracht kan worden. 

De Brush on glue is een potje lijm met een kwastje. Door de grotere opening van het potje raakt deze niet gauw verstopt.

Daarnaast is er ook nog de Gelbond glue. Deze lijm is dikker dan de normale nagellijm en kan daardoor langer gecorrigeerd worden. Startertende klanten maken veel gebruik van deze lijm. 

Mocht er toch een tip onjuist geplaatst zijn, dan kan deze met de lijmverwijderaar verwijderd worden. U kunt de lijmverwijderaar ook gebruiken om lijmresten te verwijderen.