Nageltips en nagellijm voor elke kunstnagel

Nageltips zijn uitermate geschikt om je nagels te verlengen. Ze zijn eenvoudig aan te brengen met tiplijm en kunnen snel op maat geknipt worden met een tipknipper. Gebruik onze zeer sterke tiplijm om je nageltips mee aan te brengen,
Lees meer

 

 

 

Wij bieden je een groot assortiment nageltips en nagellijm.

 

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard tip, airbrushtip of een design tip.
Daarnaast bieden wij ook nog teentips aan. 

Nageltips zijn er in allerlei soorten en maten. 

Onze  nagellijm zorgt voor een optimale hechting van de nagel tips. Het potje heeft een kwastje en een grotere opening, zodat deze minder snel verstopt raakt. Het kwastje zorgt ervoor dat je de lijm makkelijk en precies kan aanbrengen. De nagellijm met bijpassend kwastje zorgt voor een perfecte hechting tussen natuurlijke nagel en de nageltip.

Voor je een nageltip aanbrengt is het belangrijk om de nagels goed te preppen. Anders bestaat de kans dat er lucht onder nageltips komt, hierdoor laat de kunstnagel snel los. Een vetvrij en stofvrije ondergrond is daarom onmisbaar.

Nadat je de lijm hebt aangebracht op de nageltip, breng je deze aan op de nagels. Hou de nageltip zeker 20-30 seconden vast, zodat de lijm goed kan opdrogen. 

Het op maat knippen van de nageltips doe je met een tipknipper. Bij het gebruik van een tipknipper knip je op correcte wijze de nageltip, zonder natuurlijke nagel of de nageltip te beschadigen. 

Nagel tips zijn verkrijgbaar in handige opbergbox van 100 of 500, maar ook als compete navulset. Je ontvangt dan 500 nageltips in zakjes: 10 per maat. 

Of vul je tipbox aan met losse zakje navultips. Deze worden je aangeboden in zakjes van 50 stuks van 1 maat.

 

Bestel jouw nageltips bij Sweetbeauty.

Bekijk hier onze fotohandleiding voor het correct aanbrengen van nageltips.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »