Verzorgde nagels hebben altijd een mooie glans.

Een mooie glans kun je maken door een top coat, maar ook door het gebruik van een buffer vijlen of glans vijlen.
Denk daarbij aan block vijlen. Block vijlen zijn makkelijk zacht van structuur en makkelijk vast te houden. Ook een superglansvijl is een handige vijl om je nagels te voorzien van een mooie glans.
De glasvijl is uitermate geschikt voor je natuurlijke nagels. Je kunt hierbij denken aan het wegvijlen van haakjes en het maken van de juiste vorm. Altijd handig om een glasvijl in je handtas te hebben.
Tot slot het white block. De meest gebruike vijl tijdens het zetten van je kunstnagels. Het white block is ideaal voor het licht opruwen van de nagels voordat je begint (als prep). Daarnaast is het white block ideaal als afwerking. Je kunt je nagels aan het einde van de nagelmodellage mooi krasvrij maken met het white block.
Bezig met laden...
28%
visibility

10 x White block

Extra voordelig per 10 verpakt. White blocks zijn veelzijdig en altijd handig.

6,90

5,00

visibility
shopping_cart

4 way vijl/Polijstblock

De 4-way vijl is een blokvijl met 4 verschillende grit (mate van structuur) soorten. Stap 1: Grove structuur, stap 2; middel structuur,...

0,99

visibility
shopping_cart

Block nagelvijl oranje

Blok vijl oranje, grit: 180/180/100

0,55

visibility
shopping_cart

Block nagelvijl paars

Blok vijl paars, grit: 60/60/100

0,55

visibility
shopping_cart

Buffer nagelvijl

In combinatie met de buffercream maakt u een mooie glas op uw natuurlijke nagels.

1,99

visibility
shopping_cart

Glasvijl voor nagels

Glasvijlen zijn slijtvast en verkorten uw nagels op een zachte manier. U kunt u de vijl reinigen onder de kraan. Wordt geleverd met een...

3,99

visibility
shopping_cart

Superglansvijl

Voor het maken van een prachtige glans gebruikt u deze superglans vijl.

0,99

visibility

White block

Een white block wordt gebruikt om de nagelplaat en/of kunstnagel krasvrij te maken.

0,60

Nagelvijlen zijn zeer belangrijk tijdens het zetten van kunstnagels. Met nagelvijlen creeër je de vorm van nagels. Met een nagelvijl geef je een mooie glans aan je nagels.
En nagelvijlen zijn zeer handig tijdens de prep (het licht opruwen van de nagel) en als afwerking. Je maakt de kunstnagels krasvrij en creëert de juiste vorm van de nagels.

Voor het verwijderen van kunstnagels gebruik je een grove grit vijl. Hiermee kun je snel en makkelijk 'oud' product wegvijlen. Voor het opruwen van de natuurlijke nagel kun je het beste een white block gebruiken, hiermee voorkom je dat je natuurlijke nagel beschadigd. Vergeet niet om goed langs de nagelriemen te vijlen. Uiteraard eerst de nagelriemen terug duwen en overtollige velletjes verwijderen.

Een boomerang vijl is handig om langs de nagelriemen te vijlen. Door de ronde vorm is het eenvoudig om de juiste richting op te vijlen. Een rechte nagelvijl kun je bijvoorbeeld gebruiken om de nagel in te korten. Zorg voor voldoende druk op de nagelvijl, zodat je optimaal gebruik maakt van de grofheid van de vijl. 

Wil je eens iets anders? Gebruik dan eens een geurvijl. De geurvijlen zorgen voor een verfrissende geur tijdens het vijlen.


Shop jouw goedkope nagelproducten bij  Sweetbeauty.nl. Je bestelling wordt snel verzonden en je kunt achteraf betalen.