Ontharen is niet altijd een pretje, dat weten wij vrouwen als geen ander. 

Het kan op verschillende manieren. Je kunt er voor kiezen om te waxen (harsen) met hars, dit geeft langdurig een zacht resultaat en is een vrij snelle manier om je overtollige haren te verwijderen.

Harsen is vrij eenvoudig, de beste manier om te oefenen is op de benen. Deze zijn glad, daardoor kun je de hars goed aanbrengen en de waxstrip goed glad strijken.  Breng de hars altijd met de haren mee aan, wrijf de strip goed glad over de haren en trek de strip er tegen de haren er vanaf. Belangrijk is om de huid goed strak te strekken, wanneer je de strip verwijderd. 

Wanneer je een beginner bent met harsen is het aan te raden om te kiezen voor een hars cassette met een vaste roller. Je kunt de hars dan preciezer aanbrengen, zonder te knoeien. 

Ook epileren behoort tot de mogelijkheden. 

Meestal gebruik je deze manier om je wenkbrauwen vorm te geven.

Door je wenkbrauwen in de goede vorm te maken, creëer je een jeudig uiterlijk en het ziet er verzorgt uit. 

Gebruik, wanneer je zelf aan de slag gaat, een goede tweezer en een goede spiegel, zodat je kan zien wat je aan het doen bent. 

Wanneer je huid daar gevoelig is, kun je ervoor kiezen om de huid een beetje te verdoven met een ijsklontje. 

Heb je per ongeluk teveel haartjes weggehaald? Dan biedt een wenkbrauwpotlood uitkomst.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »