Om je werk goed uit te voeren, is het belangrijk met goede apparatuur te werken. Bekijk hier ons ruime assortiment. Geschikt voor nagelstylisten, pedicures, kappers en visagisten.

Met goede apparatuur in je salon werk je niet alleen fijner, maar ook sneller. Daarnaast zijn bepaalde apparaten beter voor je gezondheid en die van je klant.
Lees meer

Salonapparatuur is er in veel verschillende soorten en maten.

Veel apparaten maken het werk makkelijker voor je en andere zorgen ervoor dat jouw gezondheid (en dat van je klant) wordt beschermt.

Stofafzuiging zorgt voor een schonere lucht. Er komen minder stof- en vijldeeltjes in de lucht, als je een stofafzuiger gebruikt voorkom je dat je deze deeltjes inademt.

Voor optimale verlichting van je werktafel gebruik je een tafellamp. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen, zowel in de zuinige LED uitvoering als de lamp met een tafelklem. 

Een ultrasoon wordt gebruikt om je instrumenten (RVS) te reinigen en desinfecteren.

Als pedicure kun je niet zonder goede loeplamp. Deze lampen hebbeneen vergrootglas in combinatie met een lamp. Hierdoor kun je de voeten van je klanten extra goed bekijken en inspecteren. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »