Voor het zetten van kunstnagels is een goed penseel zeer belangrijk en onmisbaar.
De kunstnagelpenselen die Sweetbeauty aanbiedt zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat het zetten van je gelnagels of acrylnagels probleemloos verloopt.
De penselen liggen prettig in de hand en voldoen aan stenge kwaliteitseisen.
Zowel de acrylpenselen als de gelpenselen zijn in verschillende maten en uitvoeringen beschikbaar. 
Zoek je een penseel voor het zetten van nail art? Kijk dan eens bij de nail art penselen. Daar vind je speciale penselen waarmee je bijzondere patronen kunt zetten en dunne lijntjes kunt maken.

Voor het reinigen van je kunstnagelpenseel raden we de reinigingsbox voor penselen in combinatie met de brushcleaner aan. Hiermee kun je op een goede manier je penseel reinigen.


Een goed penseel is onmisbaar tijdens de modellage van kunstnagels.Het maakt niet uit of je gelnagels of acrylnagels zet, het kunstnagelpenseel kan het verschil maken.
Sweetbeauty.nl voert daarom verschillende type penselen in het assortiment. Al de kunstnagelpenselen zijn gebruiksvriendelijk en gaan lange tijd mee. 

Het is belangrijk het juiste penseel te kiezen voor uw werkzaamheden.
Wanneer u met acryl werkt, kiest u voor een acrylpenseel. Acrylpenselen vormen met de haren een puntig uiteinde. Hierdoor kunt u de vorm van de acryl makkelijk modelleren. Het acrylpenseel is verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen.
Werkt u met gel? Dan kiest u voor een gelpenseel. Gelpenselen hebben platte haren, waardoor u de gel gelijkmatig over de nagel kunt verdelen. Ook de gelpenselen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten.

Voor het aanbrengen van Nailart verf of Nailart, kunt u gebruik maken van de Nailartpenselen set of de Striper set. Door de vorm van deze penselen creeërt u eenvoudig de mooiste nailart. 

Shop jouw nagel penselen bij Sweetbeauty.nl; de voordelige nagelgroothandel online. In onze webshop bestel je snel en eenvoudig jouw favoriete producten. Wij zorgen voor snelle verzending en je betaald achteraf via Klarna.