Retourneren

Retourneren van een product.

* 14 dagen bedenktijd.

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om het product te inspecteren en controleren. Ook wel zichttermijn genoemd. Binnen de zichttermijn van 14 dagen, kun je bij ons melden dat je een product retour wilt sturen. Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je retourzending daadwerkelijk retour te sturen. Retourmeldingen die na de zichttermijn worden aangemeld of retourzendingen die geheel niet zijn aangemeld, worden niet door ons in behandeling genomen. 
Het retour sturen van een product is op eigen kosten en op eigen risico, tenzij anders overeengekomen met Sweetbeauty.nl. 
Verwachte kosten retourzending: Pakketpost tot 10 kg max E. 6.95, brievenbuspost maximaal E. 3.95. (Brievenbuspakketje)

* Welke producten kunnen niet retour gezonden worden?

Producten met een verbroken seal laag, make-up en cosmetische artikelen kunnen wij niet accepteren als retourzending.


* Hoe stuur ik een product retour?

STAP 1: Meldt je retourzending.

Dit kan op 2 manieren:

A. Je hebt een account: Log in bij je account en meldt je retour aan via het kopje 'Bestellingen'. Je kunt per product aangeven, welke je wenst te retourneren.

B. Je hebt geen account: Stuur een mail naar: info@sweetbeauty.nl. Vermeldt in je bericht je ordernummer en welk product je wenst te retourneren.

In beide gevallen sturen wij je een bevestiging. 


Een retourmelding kan alleen binnen de zichttermijn (zie boven) bij ons gemeld worden. Retourzendingen die niet zijn aangemeld, worden niet door ons in behandeling genomen.
Nadat je hebt gemeldt dat je een product retour wilt sturen, heb je nog eens 14 dagen de tijd om de retourzending daadwerkelijk te versturen.

STAP 2: Vul het retourformulier in.

Vul het retourformulier in en stuur deze mee met de retourzending. Onderaan deze pagina vind je een link naar het retouformulier.

STAP 3: Retourneer het product.

Stuur je retourzending naar ons retouradres.
Bij een retourzending zijn de verzendkosten en het risico voor jouw rekening. Het product dient, indien mogelijk, in de originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd retour gezonden te worden.

Terugbetaling van je bestelling.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Het retouradres:

Sweetbeauty.nl
Pr. W. Alexanderstraat 9
5308 KV Aalst
NederlandJe kunt het retourformulier hier downloaden: Retourformulier.

Stuur je liever een mail? Geen probleem. Stuur een mail naar: info@sweetbeauty.nl en we sturen je het retourformulier in pdf bestand naar je toe.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »