Bekijk hier onze complete starterspakketten voor nagels.

Sweetbeauty heeft een groot assortiment aan startersets voor je nagels. Kies uit verschillende pakketten, voor ieder budget wat wils.
Lees meer

Starterset Nagels: Helemaal compleet, direct aan de slag. 

 

Een starterspakket voor nagels, is ideaal wanneer je wil beginnen met nagels zetten. Je hebt direct alles bij de hand om de mooiste nagels te maken. De producten die in het starterspakket zitten, zijn ook los verkrijgbaar. Je kunt dus altijd je voorraad aanvullen, zonder een grote uitgaven te doen.

 

Enkele pakketten hebben standaard een complete Nederlandse handleiding, maar ook op onze site vind je alle handleidingen. Daarnaast hebben we ook een speciale pagina met meestgestelde vragen en met video's.

Wij bieden diverse pakketten aan:

- Gel nagelpakket

- Acryl nagelpakket

- Gellak nagel pakket


Weet je niet welke je moet kiezen?

Bedenk dan het volgende: 

- Gelnagels zijn eenvoudig aan te brengen, zijn stevig en sterk. Verwijderen gaat alleen door middel van vijlen. Je kunt wel een mooie bolling maken op je nagels.

- Acrylnagels zijn lastiger om te zetten, het vergt veel oefening en tijd. Daar staat tegenover dat acrylnagels prachtig zijn om te zien en zeer daarnaast ook zeer sterk. Verwijderen kan door middel van het weken van de vingers in de vloeistof: Acrylverwijderaar. Wil je nagels verlengen met een sjabloon, dan is acryl de beste optie.

- Gellak is het meest verkochte product, omdat iedereen gellak nagels kan zetten. Je brengt het aan als nagellak en ook het verwijderen is een simpel kunstje. Door middel van het weken  in aceton of gellak verwijderaar, zijn je gellak in een handomdraai verwijderd. Gellak is niet geschikt om je nagels met een sjabloon te verlengen, met een nageltip kan dit wel.  Gellak geeft minder dikke kunstnagels, eerder een dun laagje over je nagels. 

 

 

Bestel jouw starterset nagels bij Sweetbeauty.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »