Hier vind u een ruime keuze uit diverse nageltips verpakt in handige opbergbox. Met nageltips maakt u eenvoudig een nagelverlening. U kunt zelf de gewenste lengte bepalen.
 
Weet je niet welke nageltips je moet keizen? Lees dan eens ons blogbericht over de keuze van je nageltips: Nagel blog Sweetbeauty.nl

 

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Dual forms

Dual forms zijn speciale mallen die je kunt hergebruiken om een acryl of gelnagel aan te brengen.

9,95

visibility
shopping_cart

Nageltips clear lange opzet 100 stuks

Nageltips clear lange opzet 100 stuks per doosjes. 10 stuks per maat.

4,29

visibility

Nageltips clear lange opzet 500 stuks

Nageltips clear lange opzet 500 stuks per doosjes. 50 stuks per maat.

12,49

visibility
shopping_cart

Nageltips Korte opzet 100 stuks

100 box met Tips kort opzetstuk (kleur naturel). 10 stuks van elke maat.

4,29

visibility
shopping_cart

Nageltips korte opzet 500 stuks

Grote box met 500 stuks nageltips korte opzet. Kleur naturel.

12,49

visibility

Nageltips lange opzet 100 stuks

Tips lange opzet, 100 box. 10 stuks per maat. (kleur naturel)

4,29

visibility

Nageltips lange opzet 500 stuks

Tips lange opzet, kleur naturel. Grote box van 500 stuks. 50 stuks per maat.

12,49

visibility
shopping_cart

Nageltips Wit 100 stuks

Nageltips wit, 100 stuks in een box. 10 stuks per maat.

4,29

visibility

Nageltips Wit 500 stuks

Tips Wit. Grote box van 500 stuks. 50 stuks per maat.

12,49

Nageltips zijn onmisbaar tijdens het zetten van nagels. Wil je graag een verlening van je eigen nagels, dan kun je kiezen voor en nageltip.
Nageltips zijn er in veel soorten en maten. Wil je eenvoudig een french manicure maken, kies dan voor een witte tip. Ook witte tips zijn er in veel soorten en vormen.
De meeste tips hebben een opzetstuk. Dit is een hulpmiddel voor het plaatsen van de tip. Het is een soort uitsparing in de tip, waardoor de nageltip beter past op de vorm van de natuurlijke nagel.
Het beste is om eerst de natuurlijke nagel zo ver mogelijk in te korten. Hierdoor zal de tip beter passen. Nu ga je kijken welke tip er het beste bij welke nagel past. Leg de nageltips direct in de goede volgorde. Lijm ze nog niet vast. Wanneer je alle nageltips hebt klaargelegd ga je de nageltips vastlijmen.
Hoe weet je welke tip goed past op welke vinger? Hou de nageltip op je natuurlijke nagel, duw deze even aan. Heb je nog ruimte over op je natuurlijke nagel? Dan is de nageltip te klein en kies je voor een grotere maat. Beter is om een iets grotere maat nageltip te kiezen. Je kunt het overtollige deel van de nageltip aan de zijkant van je natuurlijke nagels later altijd wegvijlen. Bij een te kleine tip komt de vorm van de nagels niet goed tot z’n recht en de kunstnagel zal door de slechte pasvorm ook minder goed hechten.
Druk de nageltip goed aan tijdens het plaatsen. Plaats zo alle nageltips op al je nagels.
Nadat je dit hebt gedaan kun je de nageltips in korten. Het inkorten van de nageltips doe je met een tipknipper. Gebruik geen ander gereedschap, want dan bestaat de kans dat je de nageltip en je natuurlijke nagel beschadigd.
Wanneer de nageltips op de goede lengte zijn ingekort, begin je met het vijlen. Je vijlt hierbij de nageltips in de gewenste vorm. Vergeet niet de overgang tussen de natuurlijke nagel en de nageltip weg te vijlen.

 

Weet je niet welke nageltips je moet kiezen? Kijk dan eens bij onze blog berichten. We hebben een speciaal blog bericht geschreven over de keuze van nageltips. Je vind het blogbericht hier: Blog over nagels

 

 


Je vindt bij Sweetbeauty.nl niet alleen goedkope nageltips, maar ook een groot assortiment goedkope nagelproducten. Sweetbeauty zorgt voor een snelle verzendingen je kunt achteraf betalen.
Nageltips shop je natuurlijk bij de goedkoopste nagelgroothandel Sweetbeauty.nl.