Nagellampen voor alle soorten kunstnagels

Bekijk hier ons ruime assortiment lampen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, er is altijd een lamp die past in jouw budget.
Lees meer

 

 

 

Een nagel lamp moet aan veel eisen voldoen. Het is belangrijk om te kijken wel lamp je nodig hebt voor welk product. Niet elke gel of gellak kan onder een bepaalde lamp uitgehard worden. 

UV lampen zijn verkrijgbaar in 9 watt en 36 watt. Beiden harden ze UV gels uit, alleen de 36 watt doet dat sneller dan de 9 watt. Een 9 watt lamp is kleiner van model en daardoor meer geschikt voor ambulant werk. 

Een LED lamp hard LED gels uit. Een voordeel van een LED lamp is, dat deze zeer zuinig is, sneller uithardt en minder warmte produceert.  De lampjes van een LED hoeven nooit vervangen te worden, zij gaan ca 80.000 branduren mee. 

 

Een CCFL lamp is de nieuwste techniek onder de nagellampen. Je gels worden nog sneller uitgehard en deze lamp produceert geen warmte. Een CCFL lamp kan élke gelsoort uitharden. Bijvoorbeeld:de Diva gellak hard in 10 seconden uit. Reken maar uit hoe snel je kunt werken!

 

Dual wave lampen zijn ook alle soorten gels uit. Het model lamp is voorzien van een LCD scherm en hebben meestal verschillende soorten timers. Ook de Dual wave lampen produceren geen warmte en gaan vele branduren mee. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »