Bekijk hier alle vloeistoffen die je nodig hebt bij het zetten van nagels. 

Er zijn verschillende vloeistoffen beschikbaar en nodig wanneer je nagels gaat zetten. 

Bij het product staat beschreven waarvoor het geschikt is.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Brushcleaner 100 ml

Om je penselen in goede conditie te houden is belangrijk om deze te reinigen met een brushcleaner.

5,99

Bij het zetten van kunstnagels zijn vloeistoffen onmisbaar. Vloeistoffen worden gebruikt voor, tijdens en na het zetten van kunstnagels.
Daarnaast is het uitermate belangrijk om hygiënisch te werken.
Het reinigen van uw instrumenten en nagelbenodigdheden is van groot belang.
Voor u start met de nagelmodellage is het belangrijk dat de nagels stofvrij en vetvrij zijn. Dit zorgt voor een betere hechting van de kunstnagel.
Hiervoor kunt u een nagelreiniger gebruiken.
Acryl liquid is onmisbaar bij het zetten van acrynagels. Wij bieden u uitstekende acryl liquid van professionele kwaliteit welke prima combineert met onze acrylpoeders.  
Voor extra hechting van kunstnagels kunt u gebruik maken van een primer. Een primer brengt u aan op de natuurlijke nagel langs de nagelriemen. (dun streepje). De kunstnagel zal nu beter hechten. Primer is verkrijgbaar in penvorm en in de vorm van een potje met een kwastje. 
Voor het afnemen van de kleeflaag van gelnagels gebruikt u een gelcleanser/finishing wipe. Hiervoor gebruikt u een celstofdepper. Deze zijn pluisvrij en nemen veel vocht en vuil op.
Uw penselen reinigt u met een brushcleaner in combinatie met een penselen reinigingsbox. 
Nagellak verwijderd u eenvoudig met een nagellakremover. Wanneer u kunstnagels draagt, neem dan een nagellakremover zonder aceton. Hiermee voorkomt u dat de kunstnagels verwijderd worden. 
Gellak (soak off gel, Gelpolish) verwijderd u met een gelpolishverwijderaar. Laat de nagels ca 10 minuten weken in de remover en de gellak verwijderd u zonder problemen.
Acrylnagels verwijderd u met de kunstnagelverwijderaar. Afhankelijk van de dikte van de nagels dienen de acrylnagels ca 15-30 te weken in de kunstnagelverwijderaar.
Een bokkepootje of woodsticks kunnen helpen om de laatste resten te verwijderen.
Als afsluiting van de de kunstnagelmodellage kunt u kiezen voor een quick dry coat of een UV Sealer. Een quick dry coat droogt aan de lucht en geeft een mooie glans. 
Een UV Sealer adviseren wij bij het gebruik van nailart. De  UV Sealer droogt en aan de lucht en onder de UV lamp. U kunt een mooie toplaag aanbrengen en de nailart blijft beschermd.