Hier vind u al het werkmateriaal wat nodig is om de mooiste nagels te creëren.

Goed werkmateriaal is onmisbaar bij het zetten van kunstnagels of bij de verzorging van je natuurlijke nagels.


Het zetten van kunstnagels vergt veel oefening en tijd. Goed gereedschap en de juiste benodigdheden zijn onmisbaar. Sweetbeauty.nl biedt u alle benodigdheden die u nodig heeft voor het maken van de perfecte kunstnagel.
Een bokkepoot gebruikt u voor het terugduwen van de nagelriemen. De bokkepoot is verkrijgbaar in een metalen of plastic versie. Een tipknipper maakt de nageltip op de juiste lengte. Celstofdeppers zijn ideaal voor het afnemen van de plaklaag. 
Bij het zetten van acrylnagels kan een dappendish niet ontbreken. Sweetbeauty.nl biedt diverse soorten en vormen aan in het assortiment. 
Daarnaast vindt u tussen de gereedschappen ook diverse methoden voor het opbergen van uw gereedschap. Bijvoorbeeld een penselenetui, een penseelhouder, een opbergdisplay voor uw nageltafel, een afsluitbare penselenbox of een box voor het opbergen van vijlen en/of gereedschap.
Voor het gebruik en afvullen van de vloeistoffen kunt u gebruik maken van een dispencer. Dispencers zijn er diverse maten en met een metalen of plastic dop.
Het tonen van uw nailartcreaties kunt u het beste doen met een display. Op deze manier zijn al uw nailart kunstwerken goed te zichtbaar en komen ze goed tot hun recht.
Nagellak laat u de klanten zien met een nagellakdisplay. U heeft de keuze uit diverse  soorten dipslays van diverse grootte. 

Voor betaalbare nagelartikelen shop je bij Sweetbeauty.nl: De goedkoopste online groothandel in nagelproducten. In onze nagelwebshop vind je alles voor acrylnagels, alles voor gelnagels en al het juiste werkmateriaal om eenvoudig de mooiste kunstnagels zelf te zetten. 
Begin je net zelf met kunstnagels zetten? Bekijk dan eens onze complete handleidingen. Hierin wordt het zetten van acrylnagels stap voor stap uitgelegd.

Bestel jouw goedkope nagelproducten snel en eenvoudig  in onze webshop. Sweetbeauty.nl zorgt voor een snelle verzending en je spaart voor korting in onze nagelwebshop.
Ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden.